gottohaves/läppar/läppglans

läppar
läppar

en mycket god kamrat stannar kvar som sagt. juicy tube är en sådan. de finns ju däremot i många olika färger och dofter.. bara att prova sig fram vilken som faller dig mest i smaken. jag avskyr när kassa läppglans lägger sig som en äcklig rand längst efter innerkanten av läpparna eller som en trevlig liten hög i mungiporna. ett bra läppglans gör inte det. har du inte tänk på den skillnaden så kan du ju börja tänka på det nu, vilken skillnad det kan vara. inte bara det att det ska sitta kvar och glänsa och spraka utan just detta också.

jag hoppas att flertalet läppglansaddicts nu förstått att det finns inga mirakelläppglans som sitter hela dagen. men helt ärligt, hur skönt är det inte då att få ta upp sitt lilla fina läppglans och få släcka törsten i läpparna med. dessutom om det då är en doft som gör att du känner dig snygg och god på samma gång är väl känslan fulländad. ok, man ska ju inte behöva gräva efter glosset i väskan var femte minut men kanske en gång per timme är väl helt godkänt.

ju mer lyster det är i desto glossigare  “luras” det ju att det ser ut, och det är ju ett plus. jag menar då pärlemolyster och inte tokglitterbitar. det känns ju då som när man går hem från stranden, tar en glass och det bara knakar i käften, blä. nä det ska vara sådant lyster som inte känns av när du smackar dem. det är ett bra lyster. när då själva kletet i glosset är borta kan ju iallafall lite lyster sitta kvar på läppen, som gör då att det ändå inte ser helt snustorrt ut. dessutom om det då är äkta pärlemo kan det fungera som en återfuktare.

det är lättare att konversera om du har ett gloss som sitter fint på läppen och du trivs i, tänk på det.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s