naglar/lack

clarins glossy nailpolish nr 04

clarins glossy nailpolish nr 04

vad det gäller lack är det lite samma sak som det är med lipgloss. lite lyster i och det sitter mycket bättre. som i detta, min favorit från clarins till exempel. det är lite lyster i och det är ett fint lack att alltid ha. endast eller ha det som ett underlack, det får faktiskt till och med ett lite sämre lack att sitta bättre. detta kostar 170 kr cirkus så då kan man ju vilja köpa sina andra lack lite billigare ibland, man vill ju byta ibland även där.

tokigt hur många det är som går omkring med avskavda lack på fingrarna. jag kan ju säga vad jag tycker om det… det är ju inte så kul. en del ser, och en del ser ju inte, så är det ju. jag tror dock att flertalet ser, killar som tjejer.. naglar säger mycket. men klart man kan ha dåliga dagar. det har vi ju alla. man kan ju inte vara tipptopp alla dagar, så är det ju.  men att göra förutsättningarna de bästa är ju alltid bra.

det finns mycket att säga om naglar. alla har ju så olika typer av nagelkvalité, precis som med hud och hår. har du torr hud kan du ju ha lika sköra naglar. evigt tjat om att olja dem men det är faktiskt det bästa du kan ge dem. i långa loppet är det det. inte bara att nagelbanden får sig en ordentlig omgång så får även nageln som lever under huden på väg ut det. det du ser lever inte längre. det är dött. så därför gäller det att ligga steget före se du! på var sida av nageln har du en liten “sträng”, ta inte bort den, den har dina lager av naglar krullat ihop sig så att de inte skivar sig, så gott det går då vill säga. som en barriär liksom, som även dina nagelband är. tänk på det du.

en fil av ett bra slag är väldigt viktigt också. en fil som filar av lagom och som inte får naglarna att flisa sönder. jag är väldigt förtjust i OPI:s Diamond file. det är en “evighetsfil” som aldrig slutar att fungera. ok den kostar ju kanske nu ca 200 pix men då behöver du ju aldrig mer köpa en fil om du då inte slarvar bort den vill säga.

om du vet med dig att du har svårt för att få lååånga naglar då föreslår jag att du lägger den tanken åt sidan och gör det bästa av de naglarna du har. du vet vilken längd som funkar bäst för dig och det liv du lever i. jag kan inte få så jättelånga naglar, på sommaren bara men på vintern håller jag de korta ooch fyrkantiga och lackar dem snyggt då och då. det är lättast. man blir ju så besviken när alla utom en håller ändå, varför ge dig det liksom;)

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s