mascaror..

boost up mascara

boost up mascara

inte lätt det här med mascaror. tester hit och dit. finns att läsa överallt. det smartaste vore ju då också om de visade fransen som prövat den.. se dig om och du ser ju hur olika allas fransar är… hur skulle då en kunna vara bra för alla. helt omöjligt. nä, man får pröva sig fram helt enkelt, det är det man får göra. ett tips jag kan ge är att se lite på borsten, när den har “kletet” på, om det är en sådan typ av frans du vill uppnå. ju kletigare, odefinierad borste det är desto tjockare odefinierade fransar lär du få. på ett ungefär i allafall. jag gillar att fransarna syns var för sig och har lagom av “klet” på sig… den får gärna torka relativt snabbt också så att när man har gjort klart det andra ögat kan man återgå till det första och “trycka” till dem lite från roten, uppåt, och fylla på lite.

har du en tendens att alltid lyckas kleta ner ögonlocket är det ju en sak som är till ett övervägande om den är bra eller ej. lyckas du få lite mascara på locket när du sen är klar i allafall, låt det då torka och du får lätt bort det med en torr bomullspinne. med eller utan ögonskugga under alltså.

mascaran på bilden ovan är en personlig favorit just nu. den har en typ av gummikamborste som separerar men samtidigt ganska så omgående händer det något. ogillar ändå när man får stå och kamma och kamma för att det ska hända något.

kam-mascaror är faktiskt rent generellt väldigt bra. de första gångerna du använder den kan det ju vara lite ovant men låt den få lite tid på sig. många mascaror blir ju bättre med tiden. konstigt nog upplever jag det så i allafall.

pröva inte andras mascaror.

fyll inte vatten i den för att göra den mindre kletig.

pumpa inte i den, det kommer i luft som torkar ut den snabbare då.

använd den inte mer än högst tre, fyra månader, oavsett hur ofta du använder den.

använder du ögonfransböjare, håll den ren också, byt gummi emellanåt.

high impact

high impact

high impact från clinique är en annan favorit. det är inte en kam-mascara. en helt vanlig borste, lagom kletig, dryg och sitter hur bra som helst men är ändå lagom svår att få bort. kolla borsten, förstå resultatet.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s